Friday, January 10, 2020

Mitmes koolis on alanud avalduste vastuvõtt



 Kuigi sügisene kooliminek tundub olevat veel mägede taga, on nii mõnedki Tartu koolid juba alustanud esimesse klassi astuda soovijatelt avalduste vastuvõttu. Eelkõige puudutab see erakoole ja Miina Härma gümnaasiumit. Koolide kodulehtedel on täpne info olemas, aga panime ka lasteaeda oma rühma rõivistu seinale väikese kokkuvõtte erinevatest koolidest ja avalduste esitamise tähtaegadest. 
    Enamus meie väikesi oravalapsi alustab kooliteed ilmselt Tamme Koolis. Tamme Koolis avatakse sel aastal kuni neli esimest klassi. Nendest kolmel toimub õppetöö koolimajast üle tee  asuvas hoones. Klassijuhatajate nimesid pole veel teada, aga niipea kui need selguvad, anname ka teile teada. Vastu võetakse kõik piirkonnas elavad lapsed,  täpset piirkonda aga veel ei tea, sest selle määrab  ARNO  (Tartu haridusteenuste haldamise süsteem ( www. tartu.ee/arno/ ) igal aastal uuesti. 
  Eraldi vastuvõtt on Tamme Kooli muusikaklassi, sinna pääsemiseks tuleb lapsel minna väikesele vestlusele, kus tuleb näidata oma lugemis- ja arvutamisoskust ning loomulikult ka muusikalisi eeldusi. 
    

No comments:

Post a Comment